İçerik değiştir



- - - - -

Şeyh Nazım Kıbrisi Cübbeli Ahmet Hoca’Ya Hz. Mehdi’Yi Anlatıyor


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 ahmetsecer

ahmetsecer

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 121 Mesaj

Gönderim zamanı 31.08.2010 - 13:53


Şeyh Nazım Kıbrisi Cübbeli Ahmet Hoca’ya Hz. Mehdi’yi Anlatıyor- Video

Şeyh Nazım Kıbrisi Cübbeli Ahmet Hoca’ya Hz. Mehdi’nin İstanbul’dan çıkacağını nasıl anlatıyor gördünüz mü? Cübbeli’de Şeyh Nazım’ı büyük bir saygıyla dinliyor. Hâlbuki Cübbeli Hz. Mehdi’nin gelişinden ve İslam’ın hâkim olacağından hiç bahsetmez olmuştu. Önce videoyu seyredeceğiniz linki sizlere bildirmek istiyorum:

Bu linkten seyredebilirsiniz.

Cübbeli Ahmet Hoca şimdi İslam’ın tüm dünyaya hâkim olacağından bahsetmiyor, çünkü İslam’ın hakim olması demek Hz. Mehdi’nin gelmesi demektir. Neden bunu açık açık söylemiyor, neden çekiniyor? Cübbeli Hz. Mehdi’nin 570 yıl sonra geleceğini iddia ediyordu. Neden şimdi Şeyh Nazım’ın yanında el pençe divan durarak her dediğini büyük bir saygıyla onaylıyor? Şu kesin bir gerçek ki Hz. Mehdi’yi kimse durduramaz. Hz. Mehdi Allah’ın seçtiği kişidir ve hadislerde bildirildiği gibi İstanbul’dan çıkacaktır.
Hz. İbni Amrdan (r.a.) rivayet edilmiştir: Peygamberimiz (sav) buyurdu ki: Ey Ümmet! Altı şey vardır ki; onlar olmadan kıyamet kopmaz (altıncısı) medinenin (şehrin)fethi.

-Denildi ki : Hangi medine? (Hangi şehir?)
-Buyurdu ki: Konstantiniyye.
Bu Konstantiniyyenin Hz. Mehdi (a.s.) tarafından yapılacak fethidir. (Muhammed B. Resul El Hüseyin El Berzenci, Kıyamet Alametleri, s. 204 - Ramuz-el Ehadis, s. 296)
MEHDÎ RUM'DAN, TÜRKLERDEN (çünkü, eskiden Türkiye'ye diyar-ı Rum deniliyordu.) AYRILMAYACAKTIR. (İş'afü'r-Rağıbîn'den naklen Tılsımlar Mecmuası, Bediüzzaman Said Nursi, s. 212)
Dünyada hiçbir zaman kalmayıp ancak tek bir gün kalsa bile o günde benim ailemden bir zatın (Hz. Mehdi (a.s.)'nin ) Deylem dağına (yahut eyaletine) ve Konstantiniyye şehrine (İstanbul’a) sahip olması için Allah (c.c.) muhakkak o günü uzatacaktır. (Kitab-ül Burhan Fi Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 74 / Ölüm-Kıyamet-Ahiret ve Ahirzaman Alametleri, s. 440)

#2 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 31.08.2010 - 14:14

Video da tüm dünyanın müslüman olacağından bahsedilmiyor ki. Hadi onu geçtik mehdi şimdi gelmişse İstanbul un ikinci kez feth olunmuş olması gerek video da bunu söylüyor.Hangi ara fethedildi ben görmedim gören bilen İstanbul u bizden alan biri varsa haber versin.Biz de tekrar geri alalım.Çünkü İstanbul da yaşayan kardeşlerimiz arkadaşlarımız var.Şu an işgal altında yaşıyorlar farkında değiller belki ama yine de onları kurtarmak boynumuzun borcu...
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#3 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 31.08.2010 - 14:23

Sevgili shy;

Mehdi, 12 Eylül 2010 tarihini, 13 Eylül 2010 gününe bağlayan gece yarısı gelecek. Akabinde, bir binanaın balkonundan halka seslenecek; "Ben hepinizin Mehdisiyim, hepinizi kucağa pardon kucaklayacağım" diye seslenecek.

 580023663830.jpg






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli